Futbol català

Molts forats per tapar

Fragilitat. Després de tres zeros seguits a la porteria, el Girona ha rebut 10 gols en tres partits. Els canvis constants al darrere tampoc hi han ajudat

No fa ni un mes que el Girona sortia del camp del líder reforçat pel treball defensiu. Era el quinzè partit en què no encaixava cap gol –el sostre a segona A– i Dani Mallo encadenava tres jornades amb la porteria a zero, amb una imbatibilitat que es va allargar 308 minuts. Fins que Oriol Riera va marcar a Montilivi el primer dels deu gols que el conjunt gironí ha rebut en tres partits. Una xifra altíssima que s'ha de corregir per aspirar a fer punts, perquè no sempre hi haurà remuntades com la de l'Alcorcón.

El Vila-real es va convertir en el setè equip que marca quatre gols al Girona. També ho van aconseguir l'Alcorcón (4-1), el Barça B (4-4), el Sabadell (4-1), Las Palmas (5-2), l'Sporting (4-0) i, a Montilivi, el Xerez (2-4). La fragilitat que el va frenar al començament de la segona volta –quatre derrotes seguides a fora amb 16 gols encaixats– ha tornat a aparèixer les tres últimes jornades. Un dels factors que ha condicionat els de Rubi són els canvis constants que hi ha hagut en la línia defensiva. Un clar exemple és David Garcia, un dels fixos, que va haver de ser substituït contra l'Alcorcón i a Vila-real, i que no va ni jugar contra el Xerez. Migue, intocable fins que es va lesionar, va ser baixa contra els andalusos i també va recaure a El Madrigal. De fet, tant el vallesà com el manresà tindran molt complicat jugar diumenge contra el Barça B. Tampoc ha estat fi en aquests tres partits Dani Mallo, amb errors que han suposat uns gols a l'equip.

Girona-Alcorcón
3-2
Jose (Juncà,55'), Richy, Migue i David Garcia (Ion Vélez, 42').
L'equip tenia 7 baixes (de perfil ofensiu) i David Garcia es va lesionar abans del descans.
Girona-Xerez
2-4
Txiki (Bordas 46'), Chus Herrero, Richy, Juncà (Ion Vélez, 70').
Jose estava sancionat; Migue, lesionat; i David Garcia, suplent perquè no estava prou fi.
Vila-real-Girona
4-1
Jose, Migue (Moisés, 12'), Richy, David Garcia (Juanlu, 72').
Migue va durar 12 minuts i David Garcia també va recaure.
7
partits
en què el Girona ha rebut quatre gols, sis dels quals a camp contrari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.