Futbol català

Més premis de la porra

Girona-Madrid B. Dels 284 votants, 14 van endevinar l'1-1. Tots els participants en qualsevol porra poden guanyar una samarreta firmada

La porra que organitza El Punt Avui lligada als resultats del Girona ha repartit la tercera tanda de premis. Els guanyadors han sortit de les catorze persones –d'entre 284 participants– que van endevinar l'1-1 del Girona-Madrid B. L'abonament per veure tots els partits del Girona a Montilivi la temporada que ve és per a Martí Sabrià, de Cassà de la Selva. Diego Paitovi, de Santa Coloma de Farners, ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant Can Veí, i Jordi Planella, de Girona, un al Draps. Viviana Lima, de Barcelona, s'endú una nit d'hotel a la cadena Sidorme.

Dues samarretes

Els premis no es limiten als que endevinen els resultats, perquè tots els participants en qualsevol de les porres organitzades per El Punt Avui tindran la possibilitat també de guanyar una de les dues samarretes oficials del Girona firmades pels jugadors. A Elpuntavui.cat hi ha en marxa la porra sobre l'Alcorcón-Girona.

Els guanyadors

Abonament del Girona:

Martí Sabrià Falgàs (Cassà)

Àpat a Can Veí:

Diego Paitovi Pi (Santa Coloma F.)

Àpat al restaurant Draps:

Jordi Planella Solà (Girona)

Nit d'hotel al Sidorme:

Viviana Lima Santos (Barcelona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.