Futbol català

La porra amb més encerts

L'1-1. Dels 195 participants, 34 van endevinar el resultat de l'Alcorcón-Girona a Santo Domingo. L'1-2 havia tingut un vot més

Miquel Mascort, que va ser president del Girona ara fa dues dècades, va ser la mà innocent que va revelar els guanyadors de la quarta entrega de la porra organitzada per El Punt Avui. Amb un marge de tres dies respecte a l'anterior partit, contra el Madrid B, 195 persones van fer a www.elpuntavui.cat un pronòstic sobre l'Alcorcón-Girona. I 34 votants van clavar el resultat, la xifra més alta d'encerts fins ara. L'1-1 només va ser superat en pronòstics per l'1-2, amb un vot més.

Jordi Farrús Cabeceran, de Girona, va guanyar un àpat al restaurant Can Veí, de Sarrià de Ter. Leonardo Hernández Pelayo, del Masnou, va guanyar un àpat al restaurant Draps de Girona. I Jordi Comas, de Blanes, una nit d'hotel a la cadena Sidorme.

Ara hi ha activa la cinquena entrega de la porra, sobre el Girona-Alcorcón. A més dels premis directes en cada partit, tots els participants –endevinin o no el resultat– poden guanyar una de les dues samarretes firmades pels jugadors del Girona.

Els guanyadors

Àpat a Can Veí:

Jordi Farrús Cabeceran (Girona)

Àpat al restaurant Draps:

Leonardo Hernández (el Masnou)

Nit d'hotel al Sidorme:

Jordi Comas (Blanes)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.