Futbol català

Explorant els límits

La tornada. El Girona té encara unes 1.300 entrades per vendre, però estudia fins i tot instal·lar una grada supletòria amb un miler de seients més

Els 9.286 aficionats contra el Xerez, els 9.205 contra l'Alcorcón, els 9.003 contra el Mirandés, els 8.951 contra el Múrcia i els 8.863 contra el Barça B. Són les màximes afluències d'espectadors a Montilivi, concentrades totes en la recta final de la lliga regular. S'hi haurà d'afegir la xifra de diumenge, en el primer partit de la fase d'ascens, que fins i tot podria arribar a superar la capacitat que té l'estadi. Perquè, tot i que queden encara unes 1.300 entrades per vendre, el club assegura que es planteja la possibilitat d'instal·lar-hi una grada supletòria.

Segons el Girona, les expectatives creades per la tornada de la primera eliminatòria i les peticions de molts aficionats l'han conduït a estudiar la possibilitat de fer augmentar la capacitat del camp. La idea seria guanyar un miler de seients, possiblement a la zona de preferent. Una maniobra que sembla complicadíssima de fer per diumenge, amb tan poc marge, però ja fa temps que cap idea que surti de Montilivi, per més agosarada que sigui, no s'ha de descartar.

En tot cas, primer s'hauran d'esgotar les 1.300 entrades que queden a la venda. Els abonats han perdut la garantia del seu seient, però el club els manté el preu (10 euros als gols, 15 a preferent i 20 a tribuna). Per als que no són abonats, són 20 euros als gols, 30 a preferent i 40 a tribuna.

UNA POSSIBILITAT

Sembla remot, però el club es planteja augmentar la capacitat del camp diumenge
Manté els preus per als abonats, però sense la garantia que tinguin el seu seient

Crida a ser a les 7 a Montilivi per fer el passadís a l'equip

“La pilota començarà a rodar el diumenge a les 21 h, però la batalla començarà a les set de la tarda amb el passadís als jugadors.” És la crida que va començar a fer ahir el Girona a través de les xarxes socials, amb la intenció que l'expectació a Montilivi comenci molt abans del partit. El club pretén que els aficionats esperonin la plantilla de Rubi en la seva arribada al camp. Una situació similar es va viure a Vila-real, amb un munt d'aficionats groguets fent el passadís a l'equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.