Futbol català

El gol arriba en el millor moment

El protagonista. Juanlu va fer una gran actuació en atac i és a un pas del seu segon ascens a primera

La temporada de Juanlu amb el Girona ja ha estat de nota, però si hi ha una vessant que se li ha resistit durant tota la lliga ha estat el gol. Ahir, en només un partit, el futbolista andalús va marcar dos gols que li van permetre doblar els que havia marcat fins ara, només un. Juanlu no marcava des de la segona jornada contra el Guadalajara (1-5), i des de llavors el gol li havia girat l'esquena. Contra l'Alcorcón, l'ex del Tenerife va marcar el 2-0 que donava molta tranquil·litat a l'equip gironí, i ja en el tram final, Juanlu va culminar una gran jugada de Felipe fent pujar el 3-0 i portant l'èxtasi a les grades de Montilivi. El futbolista del Girona va completar una bona actuació agafant en diverses ocasions l'esquena de la defensa i associant-se amb Felipe i Jandro. Al final, el gol de l'Alcorcón i unes petites molèsties a la cuixa no van embrutar una nova tarda de glòria de Juanlu a Montilivi, que de nou veu l'ascens a primera divisió en l'horitzó.

La reconciliació amb el gol li arriba en el millor moment de la temporada i en un escenari que ell mateix reconeix que és el seu talismà: Montilivi. El migcampista ja va aconseguir un ascens a la primera divisió en aquest estadi. Va ser la temporada 2008/09 vestint la samarreta del Tenerife. Aquell dia, el 14 de juny de 2009, la victòria per la mínima contra el Girona li va servir a Juanlu, que va jugar 79 minuts, per poder celebrar el seu primer i de moment únic ascens a la màxima divisió del futbol estatal.

Ara, quatre anys i tres dies després, Juanlu veu la primera divisió un altre cop a prop, i de nou ho fa amb un denominador comú que és Girona. L'oportunitat li arriba en un moment dolç de joc i de forma tal com es va demostrar amb la bona actuació que va tenir en el partit d'ahir a al seu estadi, Montilivi.

GOLEJADOR

Sense Acuña, Juanlu va agafar la responsabilitat ofensiva i va marcar dos gols
“Hem fet un gran treball durant tot l'any per arribar aquí. Ara volem l'ascens”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.