Futbol català

A la memòria col·lectiva

Gran ambient a Montilivi. L'estadi del Girona va registrar contra l'Alcorcón un ple absolut en un partit que passarà a la història del club per l'impacte que va generar a tots els nivells

Els aficionats del Girona s'estan acostumant a les emocions fortes i ja estan preparats per viure una altra festa grossa demà a Montilivi, tot just tres dies després d'una jornada per recordar. El partit contra l'Alcorcón, amb un ple absolut a l'estadi –a part del seients buits de la zona visitant, prohibida per als gironins–, va causar impacte. Amb moltes banderes i amb càntics, moviment i gestos d'alegria constants, l'ambient va ser únic, en un dels vespres més emocionants a l'estadi.

El partit també va tenir una forta repercussió als mitjans de comunicació. Retransmès en directe per Esport3 i Marca TV, s'hi van acumular un bon nombre d'espectadors, més de mig milió. A Esport3, hi va haver l'handicap que la primera part va coincidir amb el final del Jaén-Lleida Esportiu –amb pròrroga i penals–, que va deixar el partit de Montilivi en segon terme. És per això que l'audiència del Girona-Alcorcón pel canal temàtic d'esports de TVC va ser més alta durant la segona part, amb 215.000 espectadors i un 7% de quota de pantalla. La punta d'audiència va coincidir amb l'últim minut, amb 273.000 espectadors i un 8,7% de quota.

El partit també el va oferir per tot l'Estat en obert Marca TV, que va tenir 275.000 espectadors i un 1,8% de quota de pantalla. Va ser el segon programa del dia més vist d'aquell canal, després del Pozo Múrcia-Barça Alusport de futbol sala.

Per Canal+

Els dos partits d'aquesta setmana els retransmetrà Canal+, que durant tota
la temporada ha tingut la preferència d'elecció a
segona A. Esport3 portarà a terme demà un seguiment especial abans i després del partit a Montilivi.

A L'ESTAT

A Marca TV, van tenir 275.000 espectadors amb un 1,8% de quota de pantalla

DE FESTA EN FESTA

Montilivi es va omplir de gom a gom, amb color i molta cridòria, i demà hi tornarà

AUDIÈNCIES

La segona part va tenir 215.000 espectadors de mitjana i un 7% de quota a Esport3

Recull de premsa

“Un pas més a prop”

LA VANGUARDIA:

Menció a la portada: “El Girona, un pas més a prop de ser a primera.”

A la crònica: “El Girona s'acosta al somni. A dues passes del somni. El Girona es jugarà l'ascens a primera en una eliminatòria contra l'Almeria. L'equip de Rubi es va guanyar el dret a continuar fantasiejant.”

“Plàcida victòria”

EL PERIÓDICO:

Menció a la portada: “El Girona continua rumb a primera en superar l'Alcorcón.”

A la crònica; “El Girona obté una plàcida victòria per seguir somiant. El Girona segueix en el camí, manté la flama.”

“Allarga el somni”

ARA:

A la crònica: “El Girona allarga el somni de primera. L'Almeria serà l'últim obstacle dels homes de Rubi per assolir un objectiu que ni el més optimista esperava a principis de temporada.”

“A la final”

MUNDO DEPORTIVO:

Menció a la portada: “Fantàstica golejada de l'equip de Rubi, que lluitarà per l'ascens amb l'Almeria.” [Amb una foto en miniatura d'Acuña.]

A la crònica:

“El Girona està en la gran final. Els locals van deixar encarrilada l'eliminatòria abans del descans, al qual van arribar amb un 2-0 favorable.”

“L'ascens en joc”

SPORT:

A la crònica:

“El Girona ‘noqueja' l'Alcorcón i es jugarà l'ascens contra l'Almeria.”

“Una plaça en joc”

AS:

Menció a la portada: “L'Almeria i el Girona lluitaran per una plaça a primera.”

A la crònica: “El Girona segueix lluitant pel somni de primera. Els gironins van liquidar el tràmit contra l'Alcorcón amb més facilitat de la que se suposava i lluitaran amb l'Almeria per acompanyar l'Elx i el Vila-real l'any que ve a primera.”

“Desafiament de 1a”

MARCA:

Menció a la portada: “Girona i Almeria, desafiament de primera.” [Amb una foto d'Acuña i Charles cara a cara i els escuts dels dos equips.]

A la crònica: “El Girona continua la seva gesta per la via ràpida. El Girona, que va deixar que l'Alcorcón fes un pas endavant, el va caçar repetides vegades al contraatac.”

DIARI DE GIRONA:

Menció a la portada: “El somni continua”. [Amb una foto dels jugadors del Girona abraçant-se].

A la crònica: “Les portes del cel són obertes. El Girona supera l'Alcorcón i jugarà l'eliminatòria final.”

EL PAÍS:

A la crònica: “El Girona es jugarà l'ascens davant l'Almeria. Els gironins no es volen despertar del somni.”

ABC:

A la crònica: “L'Almeria i el Girona es disputaran l'última plaça.” [Sense fitxa del partit i englobant el partit dels andalusos i els gironins en una mateixa crònica.]

LA RAZÓN:

A la crònica: “Almeria i Girona es jugaran un lloc a primera.” [Aquest diari també, en un crònica molt breu, engloba els partits de tots dos.]



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.