La Grama cau a Ontinyent en un partit travat i marcat per la pluja

ONTINYENT

1

GRAMENET

0

ONTINYENT:

Rangel, Soriano, Rubio, Gonzalo, Alex, Collado, David Torres (Rubén Sánchez, 89'), Cristian (Fuentes, 81'), Raúl Muñoz, Johny i Antonio (Gabri, 75').

GRAMENET:

Miguel Ramos, Toni Lao, Jorge, Rezzónico, Rubén, Raúl, Alfaro (Pedro, 63'), Aaron, Raúl Rodríguez, Joaquín (Piti, 80') i Héctor Zaragoza (Eloi, 72').

GOLS:

1-0 (48') Cristian.

ÀRBITRE:

Muñoz Caravaca.
T.G.:
Als visitants Zaragoza i Rubén.
T.V.:
Al colomenc Jorge Rojas, amb vermella directa (65').

L'Ontinyent només ha rebut un gol en les primeres cinc jornades de lliga, i la Grama no va saber ahir trencar la bona estadística del porter Rangel. En un terreny de joc molt pesat i perjudicat per la pluja, una jugada aïllada, com acostuma a passar en partits tan travats, va decantar la balança. En aquest cas, a favor d'un Ontinyent que va marcar el seu gol fruit d'una pilota penjada a l'interior de l'àrea que Cristian va enviar al fons de la xarxa. La Grama, que feia tres jornades que no perdia, va veure, a més, com el seu central Jorge Rojas era expulsat amb vermella directa en una jugada polèmica en el minut 65.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.