Bàsquet

El CB Patronato de Bocairent guanya el campionat de bàsquet

Les xiques de Juan Vañó es proclamen guanyadores de la fase regular i jugaran per tercer any consecutiu la promoció d'ascens

El CB Patronato de Bocairent va conquerir el dissabte 28 d'abril el campionat autonòmic de bàsquet de grup C en la fase regular gràcies a un triomf molt treballat per 63-53 front el Dénia Cafemax amb el qual arribava empatat a victòries a l'última jornada. D'aquesta forma, les xiques entrenades per Juan Vañó disputaran per tercer any consecutiu la promoció d'ascens a la 1a divisió femenina del Campionat d'Espanya.

Davant d'un nombrós públic que abarrotava les graderies del Pavelló municipal d'esports, l'equip va començar l'encontre molt nerviós i va encaixar un parcial de 0-9 en contra que va condicionar la resta de la primera part; no obstant, ja al segon quart la pressió defensiva per tota la pista que caracteritza el joc de les de Bocairent va tornar a aparèixer i sols faltava millorar l'encert de cara l'anell per redreçar el rumb. Així, el tercer període va finalitzar amb empat a 40 punts i a partir d'aquest moment el conjunt de Vañó va anar poc a poc distanciant-se en el marcador fins arribar al 63-53 definitiu.

El sènior femení del CB Patronato conclou la temporada regular amb uns registres espectaculars amb 21 victòries en 22 jornades i 1.616 punts a favor per únicament 936 en contra, el que equival a un resultat mitjà de 73-43, és a dir, la superioritat ha sigut aclaparadora al llarg de tot el curs. La pròxima cita serà a Quart de Poblet per enfrontar-se al primer equip local, mentre que la tornada està prevista per al 12 de maig a Bocairent



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.