OPINIÓ

JOSEP CASANOVAS

Qui s'estrenyerà el cinturó?

Jean Todt, el nou president de la FIA, té dins el seu programa de treball l'objectiu de reduir els costos. Ara bé, després de veure l'ostentació –realment exagerada– del circuit Yas Marina, la sensació és que Todt tindrà una feina afegida i gens fàcil. I és que el francès haurà de plantar cara a Bernie Ecclestone, qui, obsedit per aquest tipus de fantasies i per embolcallar el producte amb el format més espectacular, ara ja deu barrinar quines exigències plantejarà als circuits més tradicionals per mantenir-los dins el calendari.

Com que ell no paga sinó que cobra i sempre hi haurà qui perdrà l'esma per complaure'l, ho té ben fàcil. I si això representa que la fórmula 1 ha de sacrificar grans premis com els de França (cal veure si ara el que el president de la FIA torna a ser francès es desencalla el tema) o Anglaterra, què hi farem. Míster E seguirà sostenint que el seu elitista producte mereix l'aparador més exclusiu. Si els temps actuals i el sentit comú demanen restriccions, que comenci Todt a exigir a Ecclestone que agafi el camí de la racionalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.