HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

Derrota clara del Lloret a Alcoi

El Lloret va encaixar la quarta derrota de la temporada a la pista de l'Alcoi, després de perdre per un clar 7-3. L'equip d'Ivan Tibau va aconseguir avançar-se 1-2, però, a partir de l'empat a 2 de Maggio, l'Alcoi va prémer l'accelerador. La primera part va acabar amb un avantatge mínim per als locals (3-2), però en els deu primers minuts de la segona el Lloret va rebre tres gols més que sentenciaven el partit (6-2). Lladó va maquillar el resultat amb el 6-3, però Lâ va rematar amb l'últim gol pocs minuts després. El Lloret se situa setè de la general, empatat a 12 punts amb el Noia i el Tenerife, que serà el rival del Lloret en la novena jornada.

ALCOI
7
LLORET
3
ALCOI:
Navedo, Maggio, Santiago, Lâ, Rodero –inicial–; Illa, Cañellas, Sáez i Pérez.
LLORET:
Ferran, Tibau, Rodri, González, Lladó –inicial–; Víctor i Martos.
1-0 (9') Rodero. 1-1 (11') Tibau. 1-2 (13') Rodri. 2-2 (21') Maggio. 3-2 (24') Santiago. 4-2 (25') Sáez. 5-2 (31') Cañellas. 6-2 (32') Sáez, de penal. 6-3 (34') Lladó. 7-3 (40') Lâ.