HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

El GEiEG Sidorme Hotels vol puntuar a Alcoi

El GEiEG Sidorme Hotels visitarà la pista de l'Alcoi amb la intenció de sumar algun punt i trencar la ratxa de dues derrotes seguides en què no ha marcat cap gol. Els grupistes saben perfectament que el partit no serà fàcil, ja que els alcoians estan en la zona mitjana de la taula lluitant per assegurar-se una plaça per a la copa. L'Alcoi no ha estat derrotat en els darrers cinc partits que ha disputat, però ha empatat els tres darrers. A casa ha guanyat dos partits, ha encaixat dues derrotes i va empatar l'últim que va jugar.

El tècnic del GEiEG, Israel Umbert, explica que el partit serà complicat i diu: «Primer de tot hem d'estar concentrats i tenir la tensió necessària.» Respecte als alcoians, comenta que està segur que aniran a totes per apropar-se més a la copa i explica: «Nosaltres hem de seguir el camí del dia del Barça, sortint agressius en defensa, però sense fer faltes.» Israel Umbert recupera el júnior Ferran Garcia, que no va disputar l'últim partit per unes molèsties a l'espatlla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.