Torra fa quatre gols i el Roncato Vic goleja l'Alcoi

RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Masoliver, Borja López, Bancells i Torra –equip inicial–; Carbó i Pla.
ENRILE PAS ALCOI:
Navedo, Saez, Maggio, Cañelles, Santiago –equip inicial–; Rodero, Diogo La i Illa.
0-1 (2') Saez. 1-1 (7') Torra, de penal. 2-1 (11') Torra. 3-1 (18') Torra. 4-1 (20') Torra. 4-2 (23') Rodero, de penal. 5-2 (34') Pla. 6-2 (41') Bancells. 7-2 (42') Bancells. 7-3 (45') Saez. 7-4 (46') Saez, de penal. 8-4 (48') Borja López.
ÀRBITRES:
Sandoval i Pernas.
COMENTARI:
El Roncato Vic es va tornar a retrobar amb la victòria després de dos partits seguits sense guanyar i va golejar l'Alcoi en l'inici de la segona volta de la lliga. El partit, però, es va iniciar malament pels osonencs ja que els alcoians es van avançar en el marcador en el segon minut. La reacció va ser immediata i contundent, i quatre gols de Torra van encarrilar completament el partit (4-1) a cinc minuts del descans. En la segona meitat el Vic va controlar el joc i va anar incrementant el resultat, mentre que l'Alcoi va intentar maquillar una mica el resultat. / EL 9