HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

El Sather Blanes mostra una mala imatge, perd contra l'Alcoi i encara no ha puntuat

Els blanencs aconsegueixen els dos gols en accions amb la bola aturada

El Sather Blanes va perdre el seu tercer partit consecutiu i encara no ha puntuat en aquest inici de l'OK Lliga. Els blanencs van mostrar una mala imatge, van ser un equip desconegut sobre la pista i van desaprofitar una bona ocasió de puntuar contra un equip que ha de ser de la seva lliga i que tampoc havia sumat cap punt els dos partits anteriors.

El Blanes va sortir força relaxat a la pista i va ser l'Alcoi que va agafar el protagonisme del partit i el control del joc. Els alcoians van tenir les primeres ocasions de perill els primers minuts i va ser el porter Ernest el qui, amb una bona aturada i un refús amb la careta, va conjurar el perill. Els blanencs van disposar d'una superioritat numèrica quan un auxiliar de l'Alcoi va veure una targeta blava, però no va ser capaç d'aconseguir un gol, tot i que Dani Rodríguez va disposar d'una bona ocasió. En el minut 16, una bona jugada del capità dels alcoians –Santiago– va significar el 0-1. La millor ocasió dels blanencs va arribar en el minut 22, en un penal a favor. Però Armengol no el va poder transformar. El segon gol de l'Alcoi va arribar gairebé la jugada següent, i d'un possible empat es va passar al 0-2 en aprofitar Sáez una bona passada de Santiago.

La segona meitat va ser calcada de la primera, i tot i que en el minut 36 Armengol va marcar de penal i va aconseguir reduir les diferències, l'Alcoi va tornar a agafar avantatge una mica després. Només tres minuts després, Rodero –de falta directa– va fer l'1-3 i pràcticament va decidir el partit. Els visitants van tenir moltes ocasions, com ara una falta de Santiago, que va enviar la bola fora o alguna altra ocasió de Rodero, que el porter local –Ernest– va desbaratar. Els últims segons –en faltaven 43 pel final–, i novament de pilota aturada, Dani Rodríguez va maquillar el resultat en marcar el 2-3 de falta directa. Al final, la derrota dels blanencs va ser mínima, però l'Alcoi va tenir ocasions per aconseguir un resultat més ampli davant un Blanes completament desconegut.

SATHER BLANES
2
ENRILE PAS ALCOI
3
SATHER BLANES:
Ernest, Benito, Kimi Ridaura, Armengol i Selva –equip inicial–, Dani Rodríguez, Àlex Ridaura i Plaza.
ENRILE PAS ALCOI:
Navedo, Santiago, Rodero, Diogo La i Maggio –equip inicial–; Illa i Saez.
0-1 (16') Santiago. 0-2 (22') Saez. 1-2 (36') Armengol, de penal. 1-3 (39') Rodero, de falta directa. 2-3 (50') Dani Rodríguez, de falta directa.