CICLISME

BTT

Torna l'Open Costa Daurada amb més curses i impuls

El BTT tarragoní torna a agafar embranzida amb la disputa de l'Open BTT 2010 Costa Daurada que començarà l'11 d'abril al Godall i amb un total de vuit proves que posen fi a un període de letargia. El certamen, que es va començar a disputar el 1993, es va fer de manera ininterrompuda fins que el 2009 no es va dur a terme i l'obert del 2008 tampoc no va ser un exemple, amb només cinc curses. «És el nostre cavall de batalla, un cavall de batalla que fins ara ha anat coix i ara l'hem d'arrencar definitivament», assenyala Francesc Fortuny, el nou coordinador territorial a Tarragona de la federació catalana. El circuit finalitzarà a Flix com en l'edició del 2008 i la prova de la Fatarella, que es correrà el 4 de juliol, també servirà per determinar els campions provincials. El quilometratge de les proves dependrà de les categories i queda preestablert per la delegació. Els elit i sub-23 faran recorreguts de 40 quilòmetres, els júnior, master i sènior, de 30 quilòmetres i els cadets, els veterans i les dones, de 25 quilòmetres.

Fortuny va aprofitar la roda de premsa per explicar que la delegació crearà un bloc per substituir la pàgina web actual per mantenir el contacte amb els clubs. Les notícies més genèriques es podran trobar en el lloc web de la federació catalana. També va presentar l'estructura humana de la delegació, amb María José García (administrativa), Gerard Ferraté (tècnic), Francesc León i Quim Arroyo (carretera), Víctor Echevarria (BTT) i Antoni Ramírez i Josep Maria Gornals (cicloturisme).


Anomenat abans copa Tarragona va començar el 1993, però el 2009 no es va disputar

EL CALENDARI

11 d'abril
Godall Joves Ciclistes d'Amposta
25 d'abril
La Secuita Club Ciclista Secuitenc
16 de maig
Masboquera Penya Ciclista Hospitalet
30 de maig
La Pobla de Massaluca. Club Ciclista Bici-Ats
20 de juny
Montblanc Club BTT Montblanc
4 de juliol
La Fatarella Penya Ciclista Pinyo Fixo
5 de setembre
Mont-roig Penya Ciclista Mont-roig
10 d'octubre
Flix Club Ciclista Flix


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.