CICLISME

GP MASSI COPA CATALANA DE BTT

Triomf de Yamamoto a Flix

El japonès va superar el gironí Marc Trayter per un marge de sis segons

El ciclista japonès Kohei Yamamoto (VC La Pomme Marseille) es va endur diumenge la victòria en el Gran Premi Massi de Flix després d'un ajustat final contra el gironí Marc Trayter (Radikal Bikes) que es va resoldre en els metres finals. La classe elit va afrontar un recorregut 45 quilòmetres, amb constants pujades i baixades. En la segona meitat de la prova Yamamoto, Trayter i Lozano, vencedor dissabte també a Flix de la contrarellotge, van prendre  la iniciativa. Yamamoto i Trayter van posar una velocitat més per desfer-se del marcatge de Lozano. Ja al tram final, el ciclista japonès va augmentar l'exigència i va vèncer amb un temps d'1h39:00, sis segons menys que el gironí Trayter. David Lozano (Bicicletes Esteve), ciclista sub-23, va completar les places de podi, davant d'Israel Núñez, que va defensar la quarta plaça sobre Josep Betalú. Marc Trayter surt de Flix augmentant la seva avantatge a la general del certamen, després d'assolir el lideratge en la contrarellotge de dissabte, mentre David Lozano millora i salta fins al segon lloc de la classificació general.

Marga Fullana (Massi) va mantenir un gran duel amb Rie Katayama (Japan Team), però la japonesa va acabar cedint davant el pedaleig implacable de la balear (1h30:09).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.