Més esport

La marxa en homenatge a Xavi Tondo, presentada

Ciclisme. Els amics de Xavi Tondo organitzen una marxa que recorrerà els llocs on acostumava a entrenar-se el ciclista traspassat el mes de maig

“No vol ser la més important, ni la més dura, ni la de més participació. Només pretén homenatjar un amic, als llocs que a ell més li agradaven i alhora on nosaltres més el recordem”, aquest és l'esperit amb què l'organització de la Marxa Cicloturista 100% Tondo pretén fer un homenatge al malaurat ciclista, mort tràgicament en un accident domèstic el mes de maig passat quan es disposava a sortir a entrenar-se a Sierra Nevada. Una marxa que es farà el proper 24 de setembre amb sortida a Sant Joan les Fonts i que es va presentar ahir a l'Ajuntament de la localitat garrotxina, on Tondo havia establert la seva residència.

Dos recorreguts

Amics del ciclista com ara Carles Torrent i Joan Llaneras, i el Club Ciclista Olot, són els organitzadors d'una marxa que oferirà dos recorreguts, un de 68 quilòmetres i un de 116. El primer, més assequible tindrà la sortida i l'arribada a Sant Joan les Fonts; mentre que el segon arribarà a l'estació de Vallter 2000. En ambdós casos es tracta de recorreguts que Tondo acostumava a fer com a tests previs a les curses. Així doncs, i a partir de les 9 del matí, els participants sortiran cap a Castellfollit de la Roca i Besalú per arribar a Banyoles i tornar al punt de sortida per Mieres, Santa Pau i Olot. Aleshores el ciclistes que segueixin el segon recorregut, més exigent, continuaran fins a la vall de Bianya, la collada de Capsacosta, Camprodon, Setcases i l'estació de Vallter 2000; des d'on l'organització oferirà un servei de transport per tornar de Setcases a Sant Joan les Fonts.

A banda de la marxa, els dorsals de la qual es podran recollir el mateix dia a partir de les 7 del matí o el dia abans al pavelló municipal, hi haurà tres exhibicions de spinning obertes al públic i que es faran de 6 de la tarda a les 9 del vespre. L'última serà la més emotiva perquè es farà amb les músiques que més li agradaven a Tondo. Per a inscripcions i més informació, l'organització ha obert el lloc web www.100x100tondo.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.