MOTOR / TRIAL CIUTAT DE TARRAGONA

Tarragona, el punt de partida

La primera de les quatre proves del campionat estatal a pista coberta es farà el 4 de juliol

El Ciutat de Tarragona de trial es disputarà al Camp de Mart el 4 de juliol i serà la primera prova del campionat d'Espanya en pista coberta, que enguany té un calendari de quatre curses. El 2 d'octubre es farà a Saragossa la segona prova i la tercera es disputarà el 31 d'octubre a Girona. El campionat finalitzarà a la Corunya el 27 de desembre. Toni Bou (Montesa), campió del món tant a l'aire lliure com en pista coberta, defensa el títol i el tarragoní Albert Cabestany (Sherco), que intentarà lògicament guanyar a casa, és l'actual subcampió de la competició. L'ulldeconenc Adam Raga (Gas Gas) va guanyar l'any passat el Ciutat de Tarragona en l'últim sospir contra Toni Bou. Cabestany va obtenir la tercera posició el 2008. Jeroni Fajardo (Beta) i Dani Oliveras (Gas Gas) són els altres dos pilots que optaran al títol.

Les entrades es poden adquirir en el lloc web www.atrapalo.com, a Caixa Penedès i també a la botiga Ciumoto de les Borges del Camp, a 15 euros (9 per als 50 primers) i 6 per als nens. Una de les novetats d'enguany és que l'endemà diumenge, a partir de les onze del matí, es disputarà una de les proves del campionat d'Espanya de bicitrial, especialitat en què despunta el pilot torrenc Àngel Batlle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.