Més esport

Llíria acull la quarta ronda del circuit Bancaixa de pilota valenciana

La partida, que es disputa diumenge 26 de febrer s'ha presentat en el consistori edetà

La quarta ronda del Circuit Bancaixa conclourà diumenge 26 de febrer en el trinquet de Llíria. Sobre les 11:30 hores, l'equip de Dénia d'Álvaro, Salva i Herrera s'enfrontarà al representatiu de la ciutat de València amb Fageca, Javi i Tino. La partida s'ha presentat en l'Ajuntament de Llíria. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de la localitat, Manuel Izquierdo. També han intervingut el directiu de Val Net, Alfredo Hernando, així com els pilotaris Fageca, Javi i Herrera.

Quant a la partida, Hernando ha oferit un apunt de l'actualitat de cada equip. En la seua intervenció, Hernando també ha volgut destacar l'aportació que estan realitzant els joves que participen en el Circuit Bancaixa.

Pel que fa als protagonistes de la final de ronda, Javi ha volgut ressaltar la rellevància de la partida, malgrat que no té transcendència de cara la classificació general. En el mateix equip de València, i preguntat per la seua solvència en el trinquet de Llíria, Fageca ha assenyalat que el factor pista no serà favorable a ningú.

En la formació representativa de Dénia, Herrera ha intervingut per a assenyalar que el seu equip arriba a la cita en el seu millor moment des de l'inici del campionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.