Més esport

Agüero i Gómez, primers a Porqueres

Ciclisme. El Gran Premi Amatstrong va estrenar el circuit amb dues proves de la copa Catalana

Juan José Agüero (Motor Begues), en veterans, i Eduard Gómez (Electroizas) van ser els guanyadors de les dues primeres proves disputades en el circuit de carretera de Porqueres, de 1.300 metres de longitud. Primer es va dur a terme la prova per a veterans, de 45 quilòmetres, que es va resoldre a l'esprint, en el qual el ciclista de Motor Begues va ser el més ràpid; mentre que Joanna Smith (Mataró) es va apuntar la victòria en categoria femenina.

Després es va dur a terme la prova per a les categories sènior i màster 30, amb la modalitat d'esprints puntuables. Qui va obtenir més punts va ser Eduard Gómez (Electroizas), per davant del primer sènior, Noel Ruiz (Amatstrong).

Trofeu Primavera

Olot va ser la seu de la trenta-dosena edició del trofeu Primavera per a ciclisme infantil, puntuable per a la copa Catalunya i que es va disputar en un circuit d'un quilòmetre. Els guanyadors de les sis categories van ser els següents: Oriol Alcaraz (Ciclos Morenito) i Lucía García (Ayats Cicles), en benjamí; Òscar Rota (Cicles Morenito) i Laura Molenaar (Olot Infantil), en principiants; Gerard Bofill (Jodofi Supermercats) i Nerea Ruiz (Versalles-Valentine), en aleví de primer any; Arnau Fonollosa (Comdibal) i Mireia Trias (Palafrugell), en aleví de segon; Ivan Martell (Comdibal) i Carla Puig, en infantil de primer any, i Pol Hervàs (Sant Boi) i Judit González (Jodofi), en infantil de segon.

El 13 de maig a Ullà, BTT

El campionat de Catalunya de BTT estava previst que es disputés el dissabte 12 a Ullà, i finalment es durà a terme el diumenge 13. El canvi és per la coincidència amb una prova de pista.