Més esport

Terra de Remences tindrà 3.000 participants

Ciclisme. La marxa és una de les més importants del calendari cicloturístic a nivell estatal, i exhaureix les inscripcions en temps rècord

Una de les marxes cicloturístiques més importants en l'àmbit estatal, Terra de Remences, es durà a terme aquest diumenge amb 3.000 participants, que van exhaurir les places que oferia l'organització de la prova (Club Ciclista Bas) en molt poc espai de temps. La marxa té dos recorreguts, un de 175 quilòmetres –amb pas per cims de gamma alta com Capsacosta, Bracons i coll de Condreu– i un altre de 95. La sortida serà a les 8 del matí des de Sant Esteve d'en Bas, i recorrerà les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i Osona; amb figures del ciclisme com Roberto Heras.

I BTT

Ullà serà la seu del campionat de Catalunya infantil de BTT, en el qual prendran part més de 150 nens i nenes de tot Catalunya a partir de les 10 del matí. D'altra banda, a Vilablareix es farà la setena edició de la Marxa Popular de BTT, coincidint amb la festa major, amb recorreguts de 31 i 21 km i un de 3km per a la promoció i nens i nenes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.