Terrassa, territori ciclista

L'alcalde Terrassa, Pere Navarro, fa una crida a la ciutadania perquè «gaudeixi d'un espectacle que va molt més enllà de l'àmbit esportiu», i considera el Tour de França «el segon esdeveniment més mediàtic que s'ha fet a la ciutat després dels Jocs Olímpics». La implicació del municipi és total, com ho indica el fet que es mobilitzaran 33 policies municipals i més de cent voluntaris, i s'instal·laran unes 350 tanques per garantir la seguretat quan passi el pilot, aproximadament a tres quarts de dotze del migdia.

Per escalfar motors, a més, ahir es va celebrar un acte que va denotar l'enorme vinculació de Terrassa amb el ciclisme, al qual van assistir José Luis Laguía, excorredor professional que va participar en quatre edicions del Tour; Jaume Vilanova, president del Club Ciclista Ca n'Anglada; Quim Beltrán i Àngel París, exmecànics que també saben què és exercir al Tour; Ramon Tejedor, president de la Penya Ciclista Nicky's; Josep Maria Rabasa, vicepresident del Club Ciclístic El Diari, i Joan Manel Hernández, president del Club Ciclístic El Diari. Pere Navarro els va rebre a tots ells i va recordar que el primer català que va participar en la gran prova ciclista francesa (1920) i que la va acabar (1924, en trentena posició) era de Terrassa i responia al nom de Jaume Janer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.