Borriol acull la primera jornada del trofeu de pilota valenciana Diputació de Castelló

Álvaro i Núñez protagonitzen la partida inaugural i el torneig comptarà amb els millors de l'escala i corda

El trinquet de Borriol acull, dimarts 18 d'agost, la jornada inaugural del Trofeu Diputació de Castelló, una nova competició de pilota valenciana professional patrocinada per aquesta entitat que es portarà a terme exclusivament en trinquets castellonencs. El torneig, que comptarà amb els millors de l'escala i corda del País Valencià, constarà de tres partides prèvies que donaran accés a les semifinals i la corresponent final, prevista per al proper 12 de setembre a Xilxes.

Álvaro i Solaz, l'equip de Xilxes, s'enfrontarà en la primera partida a Núñez, Salva i Herrera, la representació d'Onda. En este primer duel destaca la presència del número u de l'escala i corda, Álvaro, que haurà de fer front a altre esquerrà com Núñez que, a més a més, té a favor la superioritat numèrica. El guanyador de la partida accedirà directament a les semifinals, mentre que el perdedor encara podria passar com a millor derrotat.

El torneig continuarà dissabte que ve al trinquet de Xilxes, on jugaran els equips de Borriol (Genovés II i Sarasol II) i Castelló (Soro III i Félix), mentre que la fase prèvia la tancaran, de nou al trinquet de Borriol, el proper dia 31, León i Grau (Baños 10) i Colau, Dani i Pedrito (Borriana).

La Diputació de Castelló, ha volgut amb este torneig, donar suport a la pilota valenciana professional que, per al responsable d'esports d'aquesta institució pública, «és la màxima expressió en tots els esports”. L'organització d'esta primera edició del campionat dona continuïtat a una aposta ferma de l'ens públic per la pilota, des de la base, amb la col·laboració iniciada fa anys amb la Federació de Pilota Valenciana, als professionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.