Més esport

El Rayo Ibense nomena soci d'honor a Vicente del Bosque

La directiva de la U.D. Rayo Ibense ha distingit al seleccionador nacional de futbol

Juan Antonio Bernabeu, president del Rayo Ibense , ha comentat que es va decidir realitzar aquest nomenament a l'actual seleccionador «perquè es tracta d'un objectiu que el club té des de 2013, quan es va celebrar a Ibi el Campionat Nacional de Futbol Sala Paralímpic. Un important esdeveniment esportiu en el qual van competir jugadors amb paràlisi cerebral de diversos països, sent el club iberut l'únic d'Espanya que té un equip en aquesta categoria».

Era durant la celebració del campionat quan estava previst que Vicente del Bosque fera lliurament dels guardons «ja que com és sabut, és un personatge compromés tant en temes esportius com d'àmbit social. Des del club, aprofitant la visita del seleccionador, teníem previst realitzar-li la distinció com a membre d'honor; no obstant, finalment li va resultar impossible assistir per problemes d'agenda i ha sigut ar quan hem pogut organitzar l'acte», ha indicat Bernabeu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia