Opinió

Full de ruta

La doctrina dels botxins

Els professors de l’INS El Palau són innocents i els botxins que els van jutjar, sentenciar i linxar són gent tòxica, mala gent

El jutjat d’instrucció 7 de Martorell ha arxivat les denúncies contra els 9 professors de l’INS El Palau de Sant Andreu de la Barca acusats per la fiscalia d’“humiliar” els alumnes que són fills de guàrdies civils l’endemà de l’1-O. Sis ja estaven arxivades, cinc d’aquestes estan pendents de recurs i les tres últimes han estat arxivades fa una setmana. La notícia desmenteix tota quanta teoria es va formular amb tota la mala intenció que siguin capaços d’imaginar dies després del referèndum de l’1-O. Les denúncies de les famílies dels nens no tenien fonament, les notícies i opinions pseudoperiodístiques generades els dies següents eren part del judici sumaríssim i linxament dels professors, ergo, de l’institut, ergo del sistema educatiu a Catalunya, ergo del govern sobiranista, ergo de l’independentisme català. I entre els botxins, a més de l’exèrcit de periodistes, diaris i cadenes de ràdio i televisió, un diputat del Congreso i aspirant a governar Espanya com Albert Rivera, que va fer un tuit ple de mentida, manipulació i maldat, per difondre i viralitzar les fotografies de sis dels professors acusats amb un text que deia: “Los maestros separatistas que señalaron públicamente a hijos de Guardia Civil en Cataluña. La fiscalia les investiga por delitos de odio, pero el Gobierno de España dice que no les abrirá expediente. Con cobardía nunca se vence al nacionalismo.” És un invent que els docents fossin separatistes; és mentida que senyalessin els fills de guàrdies civils; el govern espanyol no els va obrir expedient no per covardia, sinó per respectar els seus drets, inclòs el de ser innocents fins que no es demostri el contrari, i ara sabem també que el delicte d’odi, que Rivera ja donava per descomptat, ha estat desestimat pel jutge. La teoria de l’adoctrinament i el sectarisme a l’escola i la del separatisme pervers i criminal salten per l’aire. I, òbviament, també la responsabilitat penal dels professors, però a ells ningú no els tornarà l’any i mig de calvari judicial, personal i professional. I tots aquells que van acusar, jutjar i sentenciar i ara callen, han demostrat el que són, males persones i gent que, des de la política o des dels mitjans, és tòxica per a la societat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia