El lector escriu

Havaneres i boleros

Al paratge del Collet, en la VII Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni de Calonge, vàrem gaudir dissabte d’una fantàstica vetllada amb el grup lleidatà Boira, que transmet l’essència del mar talment com si hi visqués al costat, amb cançons tan captivadores com Mariner de terra endins, Mare, vull ser pescador o Encisadora.

Dolça i melancòlica, la veu de Neus Mar, meravellosament acompanyada, tot s’ha de dir, tant amb Onades dins el cor, de Josep Andújar Pérez i Llorenç Fernández, com amb Vestida de nit, en record de Càstor Pérez, ens va enlluernar també amb la rítmica i emotiva Plora, guitarra.

Per acabar cada part de la fabulosa cantada, amb peces, com sempre, exquisidament escollides, els nois del Port Bo ens abocaren a la satisfacció d’escoltar Nineta, de J.L. Ortega Monasterio, adaptada al català pel portaveu del grup; El capità, que mai pot faltar, també del mestre Carles Casanovas i Antoni Mas, i a cappella, per emocionar-nos a flor de pell, una sardana tan nostra com És la moreneta.

El punt final el van posar tots els protagonistes de la càlida nit tot cantant La bella Lola, saludada per un munt de mocadors que vestien de blanc el paisatge, i El meu avi, amb cors d’un públic eufòric i entregat.

Que cap onada del maleït virus ens impedeixi gaudir de la cultura protegida, gràcies a una organització sanitària impecable.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia