El lector escriu

Val la pena?

Seguir intentant negociar amb Espanya val la pena, amb un país en què el becari català rep 5 euros i el becari madrileny, 58?

Val la pena, amb un país que ha col·locat 3 presidents, 23 ministres i 54 directors generals als consells d’administració de les entitats elèctriques amb 200 euros al preu de la llum?

Val la pena, ara que hem tret els peatges de les autopistes i portem més de deu anys sense acabar el desdoblament de l’N-II?

Val la pena seguir pagant l’impost de patrimoni i successió perquè la Generalitat no rep prou recursos de Madrid?

Val la pena esperar unes inversions que prometen i no arriben?

Val la pena, quan Aena té el domini dels aeroports del Prat, Reus i Girona i no tenen un pla viable i respectuós amb l’entorn?

Val la pena, amb un estat que té frenat el corredor del Mediterrani, que demanen Andalusia, Llevant i Catalunya, per gelosia i menyspreu?

Val la pena asseure’s en una taula per demanar les engrunes que Madrid ens vol donar i qüestionar els interlocutors?

A on és la nostra dignitat, el nostre amor propi i la nostra vàlua? Honorable president, no podem ni hem de seguir sent els escolanets i pagar el beure... És trist dir-ho, però malauradament només hi veig la solució amb la ruptura.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia