El lector escriu

Donants

Al món hi ha actes que passen desapercebuts per a la majoria de la societat: l’acte de donació d’una part de la persona, sigui sang, sigui un òrgan. Tothom sap que això existeix, que hi ha persones que desinteressadament entreguen una part de si mateixes per pal·liar un greu problema d’una altra persona. Aquestes donacions són fetes de manera anònima, sense exhibicions de cap mena. Això els confereix un mèrit afegit. “Que la teva esquerra no sàpiga el bé que ha fet la dreta”, un aforisme ple de valor.

Tant pels donants com pels receptors representa una visió solidària del món, fet que dona valor afegit a l’existència humana. Aquesta faceta de la humanitat tothom coincideix que és una gran mostra d’estimació, anònima, però de gran valor que existeixi. Moltes persones deuen la seva vida a aquesta activitat sanitària. Tothom n’hauria de fer difusió perquè les donacions mai faltessin.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia