El lector escriu

El descontrol de la humanitat

Al Gènesi llegim l’aliança de Déu amb Noè. Déu va beneir Noè i els seus fills. Els digué: sigueu fecunds, multipliqueu-vos i ompliu la terra. Des d’aleshores la població no ha parat de créixer.

La filantropa Melinda Gates diu que els homes i les dones són creats iguals. Creu que tot el món encaixa i té dret a prosperar. Respecte a les pandèmies, comenta que la humanitat no estava preparada per a l’actual, i és optimista pel que fa a la conscienciació d’evitar-ne d’altres. La seva lluita a favor del control de natalitat a l’Àfrica i al sud-est asiàtic li ha suposat, inexplicablement, el rebuig de l’Església catòlica.

El naturalista David Attenborough insta a controlar el creixement de la població. Creu que els humans són una plaga sobre la Terra, i insta a controlar el creixement de la població per sobreviure. Es fan trobades internacionals per parlar del canvi climàtic, per posar fi a la fam i la pobresa, però ningú gosa dir que el problema és la superpoblació. Calculen que el 2050 hi haurà 9.700 milions de persones.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia