El lector escriu

Els bars s’ofeguen

Hi ha coses que grinyolen. Sabem que la pandèmia està fent estralls en la salut, l’economia, l’estabilitat emocional i en molts altres camps. Sé que és difícil saber quins són els focus on la Covid campa per lliure però com a usuària observo una falta de lògica pel que fa a les restriccions.

Ras i curt, els bars, bars culturals, granges i altres espais similars van ser tancats fa molts mesos amb pany i clau. Després els van permetre obrir en horaris fraccionats impossibles de gestionar. Fa unes setmanes que obren de forma continuada fins a les cinc de la tarda. Ara, amb la mel a la boca i a punt d’obrir fins al vespre, ja no dic fins a la matinada, hi ha un repunt i au, marxa enrere. Si poguessin obrir més hores, la gent hi aniria més espaiadament, oi? Això és com anar a la platja, de forma natural s’hi va a diferents hores.

En principi no s’ha constatat la relació de l’augment de casos de la Covid amb l’obertura dels bars senzillament perquè els més afortunats obren poc i molts han tancat i barrat per fallida.

Castellar del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia