El lector escriu

I tot això qui ho paga?

Anem malament, ara es parla de sis conselleries per poder fer govern, més càrrecs de confiança, més personal. Perquè hi ha 200 càrrecs de Junts que perillen en cas que vagin a l’oposició. En Salvador Alsius, pioner de TV3, denunciava dies enrere l’increment desenfrenat de l’ens i que s’hauria de reduir un 50% de la plantilla. Ens van incorporar els consells comarcals, amb cadires, càrrecs i personal, i ara es parla de vegueries; a on ens porten els nostres polítics, els nostres governants?

Convé estalviar, gestionar millor, més eficàcia i menys burocràcia i personal, perquè ara com ara qui paga tot això són els treballadors rasos, els autònoms, la petita empresa, el negoci familiar i la classe mitjana. Menys impostos, més justos i menys càrrega fiscal perquè a la plaça de Sant Jaume, entre la Generalitat i l’Ajuntament, s’han convertit en uns imitadors de l’espoli de Madrid. Sobretot, sobretot reflexioneu i feu-vos-ho mirar; gasteu molt, massa, i el país avui en dia no està per disbauxes.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia