El lector escriu

Tornar a aixecar Catalunya

Tot sembla indicar que és hora de recuperar aquell clam de l’any 1980 quan la situació econòmica del país era dramàtica. Darrerament, primer la crisi econòmica i després la Covid-19, ens han retornat a situacions ben difícils. Per intentar superar-ho, a parer meu i d’altres persones del meu entorn, no hi ha altre camí que treballar de ferm des del diàleg i el consens. Tot el contrari d’allò que fan avui la majoria dels nostres polítics, vivint la immediatesa del dia a dia, pendents de les enquestes i sense cap projecte seriós de futur per resoldre les mancances de la nostra economia productiva.

Evidentment això que tanta falta ens fa, fomentar el diàleg i buscar el consens, no és pas gens fàcil. Els personalismes i els partidismes sembla que sovint estan per damunt del bé comú. De la mateixa manera que ningú no té mai tota la veritat, tampoc ningú no té mai la solució miraculosa dels problemes. Cal parlar molt i esforçar-se molt buscant acords entre tots i sempre caldrà renunciar a alguna cosa. Avui són moltes les persones i les famílies més desafavorides que esperen solucions per poder tornar a aixecar un país que es vol més just i més fraternal.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia