El lector escriu

Andreas Faber-Kaiser

Investigador polèmic amb una ment privilegiada (Barcelona 1944-1994), el 1976 va escriure el llibre Jesús vivió y murió en Cachemira, on exposava la possibilitat que Jesús de Natzaret no hagués mort a la creu, sinó que un cop guarit de les seves ferides causades durant la crucifixió hagués fugit cap a l’est a la recerca de les tribus perdudes d’Israel i una vegada al Caixmir hagués començat una nova vida, i hagués finit en una edat molt avançada de mort natural. A Srinagar, capital del Caixmir, està enterrat el cos de Jesús a la cripta coneguda pel nom de Rozabal i orientada segons el costum jueu d’est a oest.

El 1988 va publicar el no menys polèmic Pacto de silencio, un llibre sobre la síndrome tòxica, una malaltia apareguda el 1981 i causada oficialment pel consum d’oli de colza desnaturalitzat, conseqüència del frau alimentari perpetrat per uns comerciants oliers. En aquest llibre, Faber-Kaiser intenta demostrar que la causa de la síndrome tòxica no va ser l’oli de colza, que era totalment innocu, sinó la ingesta de tomates tractades amb pesticides, de la multinacional Bayer.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia