El lector escriu

El galimaties de fer anar la rentadora

En els temps difícils actuals en què en general per pagar un pis o habitatge fan falta que entrin dos jornals en una llar, l’un per menjar i viure i l’altre per a la hipoteca o lloguer, ara les elèctriques aconseguiran que algú de la família posi la rentadora en marxa en el torn de nit o es contracti algú per fer-ho per aconseguir unes rebaixes en la factura de la llum.

Descomptes relatius, ja que, amb el galimaties de tarifes que els mitjans han publicat, no tothom sap copsar quina és la seva hora òptima per rentar la roba: si ho fa de nit no dorm, si ho fa de dia sembla que ha d’estudiar integrals per entendre el millor horari de fer-ho i, per més inri, podria ser que coincidís amb les seves hores de treball i no pogués fer-ho.

Les companyies, que són les que tenen la paella pel mànec, encara –almenys a casa– no ens han informat de com fer-ho, quina discriminació és la més adequada en cada cas, si obligatòria, si nocturna, si seguir com fins ara, si els ho hem de comunicar... Això sí, el que queda clar és que sacrificant el teu descans de nit i caps de setmana, via verda.

Com molt be digué Don Manuel: “Spain is different.”

Sant Joan Despí (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia