El lector escriu

Pressing Catch a l’escola pública La Farigola del Clot

Som veïns de l’escola La Farigola del Clot. El pati d’aquest centre públic normalment es fa servir per a tota mena d’activitats esportives, com ara entrenaments de bàsquet o futbol. Lògicament això comporta molèsties per als veïns (també s’hi organitzen casals d’estiu), però, com que vivim en comunitat, pensem que, fins a cert punt, toca aguantar-nos.

Ara bé, el dissabte dia 24 de juliol es van sobrepassar tots els límits quan, a mitja tarda, des de casa vam sentir uns crits espantosos que provenien de l’escola. Alarmats, vam sortir al terrat per veure què passava. I llavors ens vam adonar que algú havia muntat un ring de lluita lliure al mig del pati. A dalt, dos lluitadors s’esbatussaven de valent davant els esgarips del nombrós públic que s’hi havia reunit al voltant. A continuació, vam consultar internet i vam saber que aquest xou l’havia organitzat l’empresa Resist Pro Wrestling. Segons el web, en l’espectacle Resist: Fight Back hi participaven “lluitadors de la Triple W, de Tyris Wrestling, de Pro Wrestling Euskadi”, entre altres combatents.

La pregunta que ens fem és si és adient que a les instal·lacions d’una escola pública s’hi facin combats de Pressing Catch, una activitat que fa apologia de la violència. És lícit que en un col·legi on representa que es difonen valors com la pau o l’amistat s’hi organitzin aquesta mena d’activitats? Tanta necessitat d’ingressos té el nostre Ajuntament que s’ha de vendre al millor postor?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia