El lector escriu

Hisenda és un ‘cachondeo’

Si una frase similar va fer furor sobre la justícia espanyola, Hisenda eleva el llistó. No puc parlar de regularitzacions emèrites ni de congregacions pujolianes perquè el que sé és d’oïdes, però sí que visc un viacrucis com a objector fiscal des de fa més de 30 anys. Em van demanar explicacions (en català) (termini de deu dies) sobre l’exercici 2019, explicacions que, com a disciplinat objector, jo ja havia enviat en el moment de la declaració. Al cap de poc de fer les al·legacions, em tornen a demanar aclariments sobre el mateix exercici (deu dies més), entremig m’arriba que desestimen les al·legacions i ja m’exigeixen un recàrrec (full de pagament en espanyol).

Encara puc al·legar i ja han decidit que em cobraran amb recàrrec. Podrien dissimular una mica, fer veure que valoren les al·legacions i que no es noti que tenen el procediment decidit fins a l’embargament (en espanyol). Una certa similitud amb algunes sentències escrites a priori. Uf! Quants cachondeos.

Tremp (Pallars Jussà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia