El lector escriu

President Aragonès, president Puigdemont

Quin goig veure la imatge d’unitat institucional a l’Alguer. Aquest és el camí, anar junts aquí i a fora, i no escometre’s amb desqualificacions entre partits. Catalunya no la formen els partits, sinó la ciutadania. I la ciutadania fa grans els partits o no, però amb la voluntat majoritària de fer gran, solidària i lliure Catalunya. A veure si als assessors i militants fanàtics els queda clar. La desunió només fa fort l’adversari polític i l’enemic neofeixista del Règim del 78. El “Divideix i venceràs” ho tenen clar a Madrid des de fa segles, gràcies en gran part als botiflers en versions llefiscoses.

Mentre això passava a l’illa de Sardenya, un tal Viruzz Illa manifestava que “Ningú està per sobre de la llei”. Una declaració de principis de la Ñ borbònica i, per tant, franquista. Que el PsoE es faci dir “socialista” és un insult a la intel·ligència democràtica i empàtica. La taula de la vergonya és la que vol Pedrito Pinotxo Patrañas (PPP) per seguir amb el nepotisme polític ancestral. Als polítics i porta-cafès que volen allargar el fracàs d’un diàleg en una taula espúria, haurien de tenir vergonya i sumar-se a una mobilització massiva per accelerar la taula de mediació (no només europea) per aconseguir el futur estat català a través del reconeixement internacional.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia