El lector escriu

Trobada populista a València menyspreant Catalunya

Qui vol convertir-se en president espanyol hauria de ser molt curós amb les seves pretensions. Però passa el següent: l’impresentable president dels populars continua generant odi envers Catalunya, conscient que així obté una majoria de votants amb els quals comparteix la mateixa convicció.

Que no s’equivoqui, Casado: afortunadament no tothom combrega amb els seus pensaments radicals, i encara menys els patriotes de la resta de comunitats. Som pobles assenyats que defugim la paraula enverinada que a vostè tant li agrada. Però es dona el cas que aspirem a unes altres llibertats i no les de les retòriques repressives.

Fora bo per al país que en els mítings en els quals s’esplaia intentés frenar el seu argot lingüístic remodelant la seva llengua; deixi’s de fal·làcies agressives i actuï en conseqüència i amb normalitat política. És clar que aquest prec no va amb el seu tarannà, atès que actua sempre per desvirtuar la realitat de Catalunya, una espina on fa llaga fins i tot la seva pronúncia, però no pot anar predicant l’odi que genera en cada trobada, on es deixa portar per l’afany d’aconseguir vots.

Em fa llàstima com a polític, si n’hi haguessin molts com vostè tornaríem altre cop a l’holocaust dels anys quaranta.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia