El lector escriu

Telèfon mòbil: el pro i el contra

M’he assabentat per la premsa i altres mitjans de comunicació que el telèfon mòbil és un gran avenç tecnològic. Hi estic d’acord, però en certa manera en soc reticent respecte al seu ús. Pot ser de gran utilitat per solucionar un problema; per fer una consulta imminent, etc. Però el que no tolero és el seu mal ús. Hi ha qui no pot deixar de tenir sovint el mòbil a la mà. Roman abstret a tot allò que l’envolta, vivint una vida social gairebé nul·la, fins al punt d’esdevenir addicte. Aquest problema s’agreuja quan és la mainada la usuària. D’aquí ve que hi ha escoles i instituts que prohibeixen la utilització de mòbils en horari lectiu i dins del recinte escolar.

Els professionals de l’educació, després d’una anàlisi exhaustiva, han pres aquesta decisió a fi d’aconseguir un millor rendiment escolar de l’alumnat. Si no és així, els centres escolars s’exposen al fet que el fruit de l’ensenyament no sigui el desitjat i la convivència entre els escolars no els sigui propícia.

L’Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia