El lector escriu

Mala fe

Després de l’epidèmia de la covid, malauradament arreu del món s’ha consolidat la pandèmia de la mala fe. Aquesta pandèmia ha “infectat” democràcies grans i velles. Per una part, els Estats Units amb Trump i mitjans com Fox amb una mala fe vergonyosa; per altra part, el Regne Unit amb les mentides i manipulacions d’alguns lamentables polítics i periodistes, tots ells de demostrada mala fe, a favor del Brexit, que avui lamenten molts britànics. Aquí, el 1981, en el cop d’estat del 23-F amb militars i presumptament alts personatges de molta mala fe, uns i altres varen atemptar greument contra una incipient i feble democràcia que encara patim. El 2010, amb la sentència de l’Estatut, la interpretació d’un tribunal caducat però amb clara mala fe, sens dubte un greu cop d’estat.

Darrerament, una privilegiada classe política, judicial, mitjans de comunicació i pseudoperiodistes estan fent un exercici d’una mala fe lamentable, amb pretextos de mal enteses ideologies, sentències forçades, interessos espuris amb conseqüències poc exemplars. Tot el poble de bon seny enyora la cerca d’un “antídot” efectiu, especialment pensant en les generacions futures. I això és sols la punteta del gran iceberg!

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia