El lector escriu

L’Ajuntament de Barcelona controla l’abús?

A la plaça on visc, a Barcelona, ha estat aparcat, com a mínim durant dos dies en zona verda un cotxe matrícula XXXX-HHM, Kia negre, que vaig veure que portava, al vidre de davant, a la part del parabrisa, una targeta d’autorització d’aparcament per a persona discapacitada. La persona que portava el cotxe no tenia aspecte de discapacitada ni portava ningú que el tingués; de fet, el conductor anava sol i va entrar a l’edifici de l’escala del costat de l’aparcament amb un parell gran de bidons, suposo que de pintura. Vaig pensar: mira que bé, quina sort, aparcar davant mateix del lloc on es vol anar i a sobre amb estalvi (d’això me’n vaig adonar després). Hi ha gent que té sort, realment. Vaig parlar amb un farmacèutic del barri i un taxista, i em van dir que de casos similars n’hi ha més.

El cas és que, a part de no pagar el que toca, impedeixen que el lloc d’aparcament el pugui utilitzar algú que realment el necessita.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia