El lector escriu

Aplaudiment a Míriam Nogueras

Sra. Nogueras: m’omple de satisfacció, com a persona i també com a votant de Junts, tenir-la com a portaveu al Congrés dels Diputats d’un partit en el qual tinc posades moltes esperances. I penso que vostè està prenent unes decisions molt encertades, atesos els moments que estem vivint.

Per tot allò exposat, la felicito per l’entrevista que es va publicar el 15 de desembre passat en aquest diari, en què responia les preguntes del periodista David Portabella. Les seves respostes, contestades amb mesura i respecte, estan carregades de veritat i valentia, perquè només una persona amb fusta política immillorable pot exposar i centrar els diferents temes tractats. M’adono que les circumstàncies adverses que estem vivint, i que arriben des de tots els fronts, estan ben tractades per vostè i l’equip al qual pertany. Continuïn així i tindran el meu vot assegurat. Visca Catalunya independent!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.