El lector escriu

Cinemes per sempre

La desaparició dels cinemes en ciutats com Barcelona és un fet que sembla tenir totes les de ser, ara per ara, irreversible, ja d’uns anys cap aquí, i encara que enmig d’aquest panorama desolador hi hagi alguna excepció, com la resurrecció dels cinemes Texas, just ara acaba de tancar un altre, el cinema Comèdia, malgrat totes les remodelacions fetes per adaptar-se a més pantalles i al públic.

Que veure cinema en una sala clàssica agrada, no en tenim cap dubte a Torroella de Montgrí, on, gràcies a l’Ajuntament que hi dona suport i a totes les persones que hi treballen, cada setmana compartim, divendres, dissabte, diumenge i dilluns, així com els festius, sessions de cinema que s’omplen de persones que venen de totes les poblacions del voltant. Les cues que s’hi formen abans d’obrir-se el teló d’aquesta pantalla gran demostren que encara som molts els que preferim la gran pantalla en una sala i compartir allò que s’hi projecta. Si més no i mentre puguem, una màgia i una cultura tal com van ser creades.

Torroella de Montgrí i l’Estartit (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.