L'oportunisme del PP

El ja exregidor del PP de Mataró Juan Carlos Ferrando va dimitir divendres el càrrec i va demanar perdó «al partit i a l'Església» per haver tramitat, en l'exercici de la seva activitat com a gestor, un permís per obrir un prostíbul a la capital del Maresme, que, segons va afirmar ahir, amenaça de convertir-se en una capital mundial del negoci del sexe per l'obertura de dos locals com el que un dels seus clients va intentar obrir (per cert, sense cap èxit). Ni en el seu comiat a una breu però controvertida trajectòria política, Ferrando no va saber abandonar un doble discurs que no es pot justificar i que ha acabat obligant la direcció del seu mateix partit a forçar-lo a marxar.

És l'única cosa de què pot presumir el PP en la seva gestió de la polèmica que es viu a Mataró. Que dijous, poc abans que es coneguessin els afers privats de l'exregidor Ferrando, la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, es plantés a la capital del Maresme per acusar el govern local de no fer res per evitar l'obertura de prostíbuls és un exercici d'oportunisme mal entès i d'irresponsabilitat. Sobretot, pel fet que és un dels grans debats pendents que el país ha d'afrontar des de la serenitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.