Opinió

15 són 15

Saber on som

Ara que comença l'any i que qui més qui menys es fa –diuen– bons propòsits, em permeto la llibertat de recomanar-ne un als lectors: que facin un cop d'ull a la programació dels teatres i auditoris del territori més proper –parlo del Camp de Tarragona històric (Alt Camp, Baix Camp i Tarragonès) i, concretament, de la franja situada entre el peu de les muntanyes de Prades i el mar–, perquè hi poden trobar una oferta teatral, musical i, a voltes, de dansa que és de qualitat i que passa, com sempre, per Reus, Tarragona i Valls amb els seus teatres i sales de referència, però que també passa, i aquest és el guany que ara tenim els ciutadans, per Alcover amb el Convent de les Arts, per Vila-seca amb l'auditori Josep Carreras, per Cambrils amb la cripta de l'ermita de la Mare de Déu del Camí, per Salou amb el Teatre Auditori, per Riudoms amb el Casal Riudomenc... Sense oblidar, de manera puntual, la Selva del Camp amb el castell del Paborde, el Catllar i el Morell amb els respectius centres culturals... Cosa que permet, fent desplaçaments relativament curts, triar i remenar entre espectacles diversos o poder escollir la data idònia per assistir al que t'interessa.

I és que és bo que ens fem conscients del que tenim al territori, no fos cas que ens passés com a la gent del meu poble, l'Aleixar. Fa uns anys, una caixa d'estalvis nostrada, en tancar l'oficina bancària que hi tenia, va escriure als clients per oferir-los el servei de les més properes on podien ser atesos i va esmentar les Borges del Camp –fins aquí, res a dir perquè som a tocar–, però, a continuació, Prades i Cornudella de Montsant, que ja són més lluny i on cal accedir per carretera de muntanya! I, és clar, mal aniria que per anar a la caixa haguéssim de pujar-hi! Ja ho fem per tocar neu, anar al rovelló, etc., i amb molt de gust. Però, vaja, mai no sobra saber on som i menys el que tenim, teatres i auditoris inclosos!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia