Opinió

A la tres

Repeteixin amb mi

“Diguin en veu alta, si us plau, allò que a TV3 i a Catalunya Ràdio ara ja no poden sentir

El president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

I ara repeteixin-ho vostès en veu alta, vist que a TV3 i a Catalunya Ràdio, gràcies a la Junta Electoral, no ho tornaran a sentir més: el president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

Repeteixin: el president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

Tornem-hi: el president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

Som-hi: el president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

Vinga: el president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

I una més: el president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

I finalment: el president Puigdemont és a Brussel·les. El vicepresident Junqueras és a la presó. Els consellers Puig, Serret, Comín i Ponsatí són a l’exili. I la resta de consellers són a la presó. I això vol dir que tenim mig govern a l’exili i mig govern a la presó.

I ara, a esperar noves resolucions de la Junta Electoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia