Articles

Trossos

Obres

Quan s'acosten eleccions, es multipliquen les inauguracions i els anuncis d'inversions noves. No falla. I no cal escandalitzar-se. Tot i la crisi, la quantitat d'obres que es veuen tenen a veure amb la proximitat de les eleccions catalanes i, sobretot, de les municipals. Per això sobta que en la retallada d'obres públiques de l'Estat, presentada pel ministre Blanco, Catalunya resulti especialment perjudicada. I se'n senti. No sap el ministre que a la tardor hi ha eleccions catalanes?

Blanco

Blanco és un ministre de clar perfil polític, amb olfacte per als gestos populars. Certament, diu que no ha perjudicat Catalunya, però el mateix conseller Nadal se n'ha queixat. I les coses són el que són, però també el que semblen. Encara més quan el ministre Blanco ha afegit, jo diria que amb sorna, que, si fes cas a l'Estatut, la retallada hauria d'haver estat encara més gran. No volíeu Estatut? Doncs tres tasses.

Clàssics

Potser Blanco comparteix la idea d'alguns sectors del PSOE que als electors catalans no se'ls ha de conquerir. Qualsevol gest a favor dels catalans serà contraproduent a la resta de l'Estat i per tant millor estalviar-se'l. Als electors catalans no se'ls ha de convèncer de les bondats del govern socialista, perquè ja en tenen prou amb un clàssic: molt pitjor seria el PP, que té la culpa de tot. I CiU? Majordoms de Rajoy. I som-hi. Si els clàssics funcionen, per què gastar diners fent carreteres?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia