Articles

Trossos

Populars

Quan la poderosa maquinària socialista ha proclamat el PSC com a vot útil per frenar la independència de Catalunya, el PP català s'ha trobat sense tenir gairebé cap discurs en exclusiva, seu i només seu. O si més no cap discurs en què ells siguin els més potents i els més ben situats. Han cregut trobar la inspiració en Sarkozy i han anat als clàssics: la mà dura respecte a la immigració, associada a la delinqüència. Un terreny gairebé verge i amb moltes possibilitats.

Badalona

Curiosament, havent-hi índexs d'immigració més alts a moltes poblacions catalanes, el PP ha concentrat la seva campanya sobre aquest tema a Badalona. També hi ha un càlcul. El seu candidat municipal ja hi va tenir bons resultats amb aquest discurs i creuen que els pot millorar a les pròximes eleccions i fins i tot assolir l'alcaldia. I el PP necessita com el pa que menja una alcaldia gran a Catalunya, per desmentir la seva imatge de marginalitat. Badalona és l'oportunitat.

Càlculs

Els càlculs no estan mal fets. El problema és que s'abordi una matèria explosiva com aquesta per càlcul electoral. No vol dir que no hi hagi problemes. N'hi ha. I hi ha camp per córrer perquè des d'altres partits i sectors socials s'ha volgut negar que hi hagués problemes. Però quan els afrontes només amb les ulleres de les pròximes eleccions tendeixes inevitablement a la histèria en el diagnòstic i a l'embolica que fa fort en la teràpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a