Opinió

la GALERIA

de reus

Passats de voltes

En la qüestió de la crisi econòmica s'ha instal·lat una maleïda tendència a magnificar les dades dolentes i a oblidar les bones. Això, que és més comprensible si el que juga amb els números és un mitjà de comunicació, no s'entén de cap manera que sigui costum també entre els responsables d'administrar-nos. Si no hi posem entre tots una mica d'optimisme, mai retornarà la confiança i seguirem rebolcant-nos anys i anys en les misèries.

Ahir mateix es destacava el concurs de creditors de Vicsan, una empresa amb una gran persona al capdavant, amb un molt bon equip, però a la qual ha arrossegat aquesta dèria de les administracions de fustigar-se, jugant a fer veure qui retalla més, sense pensar en les conseqüències. El concurs de l'empresa de Torredembarra no hauria de ser notícia. Les empreses neixen, creixen, moren i ressusciten, i no se n'ha de fer escarafalls. Com tampoc hauria d'escoltar-se més el discurs d'alguns nous governs municipals del Baix Camp que es delecten a inflar més, del que ja per si mateix està, el bony econòmic dels ajuntaments amb la clara intenció d'acabar de rematar políticament els antics governants. Amb aquesta propaganda no vendrem ni una manta. Cal mirar endavant i amb ulls nets la realitat, que no és la que alguns, interessadament, ens refreguen pels nassos cada dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.