Opinió

L'APUNT

Fi de festa

Molts ciutadans ni hauran notat la retallada en els pressupost de les Fires de Figueres

Figueres va tancar ahir a la nit les seves Fires i Festes de la Santa Creu. Han estat més curtes que altres anys, sembla que per una decisió política, amb l'argument d'un hipotètic estalvi. Sigui com sigui, la capital empordanesa durant set dies ha aparcat els problemes generats per la crisi, ha fet un parèntesi i ha celebrat les seves festes com calia. Amb algunes retallades en el pressupost que segurament no han estat ni percebudes per la majoria dels ciutadans, encara que potser sí que van molestar

les entitats afectades. El balanç final és que la ciutat ha gaudit de les seves festes, amb prou atractiu per portar molta gent aquest dies a Figueres, cosa que també ha generat uns ingressos extres a la majoria d'establiments de serveis. No és fàcil mantenir el nivell i organitzar actes festius quan molts dels teus conciutadans ho estant passant malament. Malgrat tot, s'ha mantingut la dita popular de “Tots a Figueres!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.