Opinió

Keep calm

Súmate

La gent de Súmate
són els que ens demostren que
som un sol poble

Ells són els imprescindibles d'aquesta revolució democràtica. Els que trepitgen els barris i les viles que tradicionalment han estat més allunyades del sobiranisme. Els que dia sí i dia també expliquen la necessitat de la independència des de l'autoritat que dóna parlar el mateix llenguatge dels que els escolten.

La gent de Súmate són els imprescindibles. Els que sense renunciar ni
al seu passat ni als seus orígens, pensen sobretot en el futur. En el dels
seus fills i néts. En el dels nostres fills
i néts. Perquè la gent de Súmate són els que ens demostren que som un sol poble i els que ens recorden a cada moment que només si actuem com
un sol poble aconseguirem fer realitat el somni.

La gent de Súmate són els imprescindibles. Per això són tan perillosos per als enemics de la llibertat. Per això són insultats diàriament per cretins de casa nostra i de fora que encara no han entès que, per sort, ja no són els cognoms sinó la voluntat el principal element d'adscripció a un territori.

La gent de Súmate són els imprescindibles. Els que van arribar (o els fills i néts dels que van arribar) des d'altres indrets de l'Estat espanyol disposats a guanyar-se un futur de dignitat en aquesta terra. Parlo dels Reyes, els
Baños, els Rufián, els Ortega, les Pérez, els Garcia o les Rodríguez, amb els quals tenim l'obligació de construir
un país més just i més lliure.

La gent de Súmate són els imprescindibles. Per això se'm fa tan difícil d'entendre que, en els dies apassionants que vivim, els seus representants encara no ocupin un lloc destacat al costat dels de l'Assemblea, Òmnium o l'AMI. Que no es puguin visualitzar, en peu d'igualtat, com una més de les entitats que tant han ajudat a fer avançar la consciència nacional a casa nostra i que tantes coses poden aportar al nostre futur immediat. Aquesta és una assignatura pendent. Aprovem-la!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia